Kategóriák
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Pest-stop outdoor ultrahangos nyest, macska, kutya, rágcsálóriasztó készülék 150m2-re.

Pest-stop outdoor ultrahangos nyest, macska, kutya, rágcsálóriasztó készülék 150m2-re.
15 900 Ft
Egységár: 15 900 Ft/db

Pest-Stop Outdoor Ultrahangos állatriasztó PSOR-UA

A PS-OUTDOOR készülék 150m2-es területen biztosítja a macskák, kutyák, nyestek, patkányok, rókák, stb. távol tartását egy változó ultrahang frekvenciával. A készülék elején található a mozgásérzékelő (PIR) és a működését visszajelző LED világítás. A készülék hátulján található vízhatlan elemtartó fedél lecsavarozásával hozzájutunk a működését szabályozó funkciókapcsolókhoz és az elemtartó rekeszhez (a fedelet 4db csavar rögzíti a hátlaphoz). Amennyiben a készüléket nem elemről használjuk, úgy van lehetőségünk hálózati adapterről üzemeltetni, aminek a csatlakozója a hátlapon felül található.
Üzemmódok:
A, Kikapcsolt állapot
B, Mozgásérzékelő üzemmód (PIR)
C, 5mp riasztás, 2percig készenlét, 5mp riasztás (ismétlődő)
D, 5mp riasztás, 5percig készenlét, 5mp riasztás (ismétlődő)
Frekvencia: (a frekvencia kapcsolóval választhatjuk a riasztani kívánt állatot)
1, Patkány, Kisméretű macska, Madarak, Nyúl (38 Khz-42KHz)
2, Macska, Kisméretű kutya (23KHz-27KHz)
3, Nagyméretű kutya, Nyest, Macska, Róka, Szarvas (18KHz-20KHz)


Működtetése:
Az üzemmód kapcsolóval kapcsolhatjuk be a készüléket. Alap állapotban „A” kikapcsolt. Amennyiben a mozgásérzékelővel kívánja használni a készüléket úgy kapcsolja az üzemmód kapcsolót „B” állásba. A mozgásérzékelő látószöge (PIR) 60° a készüléktől számított 15m belül elhaladó mozgó meleg pontok hozzák működésbe. Ágak, bokrok mozgására nem kapcsol az érzékelő.  A riasztás ideje alatt a kék LED visszajelző világít. Az általános riasztásnál pl.: macska „1” vagy „2”, és „B” (PIR) módba kapcsolva érhetjük el a legjobb hatékonyságot. Az állatban kialakul, hogy az ő mozgására irányul a számára kellemetlen ultrahang és ezt tudatosítva elkerüli a védett területet.
Működtessük folyamatosan a készüléket, hogy legyen ideje kifejteni hatását a betolakodó állatra!
A „TEST” gomb benyomásával a készülék hallható tartományban hangot ad ki, és a kék LED világít, ezzel visszajelezve a működését és az elemek töltöttségét. A merült elemeket a készülék előlapján található kék LED percenkénti felvillanása jelzi. A tartozékok segítségével oldalfalra, illetve talajba rögzíthetjük és pozícióba állíthatjuk a készüléket. A készülék hálózati adapterről is üzemeltethető, ami nem tartozéka. (A készülék alacsonyabb frekvencián közelről kismértékben hallható.)


Figyelem!
A készülék nincs káros hatással a gyermekekre, állapotos anyukákra, halakra, hüllőkre. A készülék rendelkezik CE jelöléssel, ami megfelel az európai forgalomba hozatal követelményeinek. A készülék vegyi anyagot nem használ! Vegyszermentes!


Tartozékok: falra, illetve talajba rögzítő konzolok, csavarok-tiplik 

 • Ez a készülék beépített mozgásérzékelővel érzékeli a macskákat, majd ultrahanggal elriasztja azokatl. HASZNÁLATA: 2 x 9V elem (nem tartozék), vagy hálózati adapterről 220V/12V (nem tartozéka).

  * Előre beállított frekvencia elriasztja a macskákat
  * Nem érint más állatokat és házi kedvenceket
  * Rögzítéshez többféle tartozék
  * Terület lefedettség: 100m2

 • Cikkszám
  PS3022
Webáruház készítés